Proizvodnja

Aluminijska bravarija

Iz našeg proizvodnog programa nudimo vam kompletnu uslugu izrade po mjeri te dopreme i ugradnje aluminijskih prozora vrhunske kvalitete u svim oblicima i dimenzijama kao i fiksnih prozorskih stijena za stubišta, blakonskih prozora te aluminijskih žaluzina i alu roleta u širokoj paleti boja.

Naši proizvodi izraðeni su iz kvalitetnih alu profila sa ili bez prekinutog termičkog mosta i ostakljeni izo staklom te su opremljeni sa mehanizmima koji omogućavaju obično ili kombinirano OZ otvaranje, a ponuðeni proizvodni program omogućava Vam opremanje novih ili ureðenje postojećih stambenih i poslovnih objekata

 

Hladni profili

Profili bez termičkog mosta – hladni profili
Aluminijski profili bez prekinutog temičkog mosta (hladni profili) nalaze široku primjenu u interijerima i na objektima gdje toplinska izolacija nije imperativ ili u uvjetima izjednačene temperature na čitavoj etaži objekta bez obzira na ugrađene aluminijske ostakljene stijene (pregrade). Tipičan primjer je sustav više odvojenih ureda na katu poslovne zgrade.


Termički most

Termički mostje plastični umetak uzduž profila koji služi za odvajanje vanjskog od unutarnjeg dijela profila kako bi se spriječilo kondenziranje vlage, tzv. znojenje. Tako je poželjno da se za vanjsku stolariju koriste profili sa termičkim mostom, dok se unutar zatvorenih prostorija mogu koristiti i “hladni” profili.
Imaju svojstva visoke kavalitete, čvrstoće i nosivosti, estetskog oblikovanja, no i ono što ih razlikuje od ostalih profila, svojstvo toplinske izolacije. Profili se sastoje iz dva dijela, koja su međusobno spojena izolacijskim materijalom – poliamidnim štapom. Tako se spriječava prijenos topline s unutarnjeg na vanjski dio i obrnuto. Elementi, izrađeni iz ovih profila i u kombinaciji s odgovarajućom izolacijskom ispunom (staklom, panelom i sl.), su toplinski izolirani. Ovi profili se koriste za one elemente i tipologije, koje moraju zadovoljiti toplinsku izolaciju, te se koriste za stambene objekte, renovacije i sl.