Boje, lakovi, žbuke

Iz širokog prodajnog asortimana  boja, lakova i žbuka posebno izdvajamo ponudu BELINKA premaza za drvo te boje,  lakove i žbuke  CHROMOS SVJETLOST i JUB.

Belinkini premazi su sredstva za zaštitu i dekoraciju drva. Drvo preventivno štite od drvnih nametnika, vremenskih i mehaničkih utjecaja, dekorativno ga boje, a njima se može sanirati i napadnuto drvo.

Chromos svjetlost nudi veliki izbor boja,  lakova i žbuka u širokoj paleti boja.


Novi tankoslojni Belton

Godine 1984. na tržištu se prvi put pojavila glasovita Belinkina tankoslojna lazura Belton. Zbog jednostavnog rada i visoke kvalitete Belton je većina domaćih majstora zavoljela u trenutku. U proteklom se razdoblju sastav Beltona zbog zakonodavstva mijenjao, a danas nam suvremene sirovine omogućuju da novi Belton bude opet tankoslojan. Novi tankoslojni Belton prodire u drvo te je prikladan za zaštitu dimenzijski nestabilnog drva. Na prodajnim policama bit će na razpolaganju tijekom 2013. godine.

http://hr.belinka.com/belinka-belles/

Potpuna UV zaštita drva

Što je zajedničko drvu i ljudskoj koži? Oboje uz primjerenu njegu dugo čuvaju mladenački izgled, oboma šteti izloženost UV zrakama i oboje s primjerenom zaštitom mogu zablistati u svoj svojoj ljepoti. Za zaštitu kože već dugo upotrebljavamo kreme za sunčanje, a za drvo preporučujemo Belinkin premaz Beltop uv plus.

http://www.chromos-svjetlost.hr/


Iz asortimana programa za brodove u ponudi su proizvodi JOTUN, SIKA i HEMPEL.

 


Od boja za željezo izdvajamo proizvode Hammerite.

http://www.hammerite.com/

Pomoć pri izboru proizvoda
Unutarnje boje